beste-van-nl

Overal een overzicht van de beste restaurants in Nederland

Als je in een vreemde stad bent, wil je toch het liefst bij het lekkerste restaurant uit de buurt gaan eten, maar ook in je eigen stad kan het leuk zijn om eens iets nieuws te proberen. Met de app  Couverts van RTL heb je via je smartphone binnen een paar tellen een overzicht van alle restaurants in buurt. In de lijst zie je direct welk cijfer bezoekers de eetgelegenheid geven.

Bang dat er geen plek is bij het populaire tentje waar je wilt eten hoef je niet te zijn want via de app kun je direct zien of er nog plaats is. Het is ook mogelijk om meteen gratis te reserveren. Van de restaurants die niet zijn aangesloten bij Couverts, is er wel een telefoonnummer te vinden in de app.

Iedere keer dat je reserveert via de app, verdien je 25 punten per persoon waarvoor je reserveert. Bij 6300 coins krijg je een cadeaukaart van €25,00 om te dineren bij een van de aangesloten restaurants. Om sneller te sparen kun je ook reviews schrijven voor de app van restaurants waar je bent geweest.

De app is er voor iPhone en Android en is gratis te downloaden. Mensen zonder smartphone kunnen terecht op de website van Couverts voor reserveringen.

Reacties zijn gesloten.